Barbecue

Jaarlijks organiseren we als vereniging diverse activiteiten voor onze leden. Een terugkerende activiteit is natuurlijk de barbecue. Een gelegenheid om lekker bij te praten onder het genot van een hapje en een (in ruime zin) drankje. 

Barbecue 2021

In 2021 lieten de coronamaatregelen het weer toe om met in achtneming van de regels een barbecue te organiseren. Op deze gelegenheid hebben we twee leden, Wil Jansen en Wijnand van Gastel, in het zonnetje mogen zetten en mogen voorzien van een speldje vanwege hun 40-jarige en 50-jarige lidmaatschap


Barbecue 2022


Ook in 2022 hebben we voor onze leden weer een barbecue gehouden , en dit maal bij restaurant De Doelen in Waalre. Hier waren de leden met hun partner uitgenodigd om er samen weer een lekker en gezellig etentje te houden. Ook dit werd weer een  leuke verenigingsactiviteit

Barbecue 2023

Ook in 2023 hebben we weer een bbq gehouden en wel op zondag 23 juli in Schaft. Deze bbq vond plaats op het gilde terrein van st. Petrus Banden, waar we ondanks het mindere weer toch  met ruim 20 personen een goed verzorgde middag en avond hebben gehad.

Het eten was voortreffelijk en het drankje smaakte ook goed. Ook hebben degene die wilden mogen schieten op de schietbaan.

kortom een leuke dag gehad.