Als vereniging zijn wij iedereen die ons een warm hart toedraagt heel dankbaar. Wij kunnen niet bestaan zonder financiële steun van onze leden, sponsoren en donateurs.

Wel kunnen wij nog altijd meer steun gebruiken. De vogelhobby dreigt verloren te gaan, en hiermee veel kennis over het houden, kweken , verzorgen en gedrag van deze dieren. Dankzij UW steun kunnen wij onze hobby gezond houden en kunnen we zorg blijven dragen voor het doorgeven van informatie over het gedrag, houden en kweken van vogels, ook voor de volgende generaties. We kweken bij onze vereniging niet alleen vogels, we kweken ook respect en bewondering voor deze dieren onder de mensen. Uit de kweek en het houden van vogels in avicultuur, kan er ook veel geleerd worden over deze dieren in de natuur. Wilt u ons helpen? 

Donateurs

Als donateur van onze vereniging krijgt u gratis toegang en een persoonlijke uitnodiging voor onze tentoonstelling. Donateur worden kan vanaf € 2,50 per jaar. 

 

Sponsors

Voor wat hoort wat! Als zakelijke ondersteuner (vanaf € 45,00 per jaar) krijgt u van ons advertentieruimte, de gelegenheid om uzelf te promoten en uiteraard de dankbaarheid van onze leden! 

 

Vrijwilligers en leden

Wil je liever geen geld kwijt zijn dan zijn we ook hartstikke blij als je samen met ons je handen uit de mouwen wil steken voor het organiseren van diverse activiteiten, zoals onze tentoonstelling!

 

De volgende bedrijven ondersteunen ons met een jaarlijkse bijdrage in geld of natura:

- Het Groene Woud dierenvoeders en -benodigdheden, Leende --> www.dierenwinkel-hetgroenewoud.nl 

- Vogelhandel en -kwekerij M. van Kollenburg, Leende --> www.vogelkwekerij-vankollenburg.nl 

- Peeters Druk & Print, Waalre --> www.pdenp.nl

- Dommelsche Watermolen, Dommelen --> www.dommelschewatermolen.nl

 

Ook  veel dank aan JouwWeb.nl voor het mede mogelijk maken van deze website!